Treceți la conținutul principal

Castel pentru Estera...La multi ani!:)

Saptamana trecuta a fost ziua surorii mele...si era de asteptat sa lasam totul si sa parcurgem minunatele drumuri intre Salaj si Bistrita...la fel cum de asteptat era ca tortul sa iasa cam...turtit...din cauza lipsei de timp.Dar important a fost ca toti s-au simtit bine,iar sora mea parea chiar incantata de tortulet...:)

Comentarii

  1. la multi ani ESTERA, arat fain tortul, o zi minunata

    RăspundețiȘtergere
  2. ce sora frumoasa ai....
    dargut tortul. colorat si vesel ca si surioara ta/

    RăspundețiȘtergere
  3. Olá;

    Muito formosa e interessante!
    Gostei muito do seu blog e vou te seguir.
    BEIJO - BRAZIL -

    www.pecadosdamesa.com.br

    RăspundețiȘtergere
  4. La multi ani surioarei tale!
    Cand ai timp, te rog sa imi povestesti si mie putin cum a fost operatia: te-a durut, ce recuperare ai facut dupa, cum te simti acum si orice altceva ti se pare important.
    Poti sa imi trimiti un email la vertange11@gmail.com
    Multa sanatate si spor la facut construit castele :)

    RăspundețiȘtergere
  5. Carmen :0)ma bucur pentru cunostinta si La mult A ni surori tale !
    dupa cate am vazut eu trebuie sa primesc cadou de la tine :) dar din pacate sunt cam departe adresa mea este

    43067 Hidden Cove Ct apt.# 1411
    Novi Mi cod 48375 SUA .... astept cu drag si pe curand !cu prietenie Anca

    RăspundețiȘtergere
  6. Carmen nu stiu daca ai primit comentariul dar iti mai scriu odata sa fiu sigura :)
    43067 HIDDEN COVE CT APT #1411
    NOVI MI COD 48375 SUA
    suntem cam departe dar e un gest ff frumos ma bucur pt cunostinta si sa stii ca ai un blog minunat !

    RăspundețiȘtergere
  7. :) Carmen scuze poate ca nu trebuia sati scriu eu (nu am stiu exact :-) ) i ok ... te pup si te mai caut :)

    RăspundețiȘtergere
  8. tot eu sunt :0) vroiam sati spun ca si mama mea e salajanca din Doh poate cunosti satul ...

    RăspundețiȘtergere
  9. Ancuta Sfarcioc :) te pup si te mai astept pe la mine ..
    pe curand!

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Lasa-mi un comentariu! ♥

Postări populare de pe acest blog

Coafuri pentru par scurt :)

V-am promis niste sugestii de coafuri pentru parul scurt, si chiar daca le postez cam tarziu sper sa va inspire :) Par scurt+bucle = look angelic, parerea mea :)) Cu grija totusi sa fie buclele aranjate, nu pudel style :)  Sau parul super-tapat (tunsoarea mea e asa :))  Pentru parul un pic mai lungut niste bucle lejere si o agrafa eleganta sunt alegerea perfecta... Sau parul prins simplu la spate, wild :)  Sursa foto aici Voi ce coafura o sa alegeti pentru Revelion? Chiar daca stati acasa, nu uitati sa fiti frumoase :)) ;)

Tarta cu capsuni si ciocolata, desert festiv de efect, rapid, usor, cu blat de casa pufos si aromat, super insiropat

 Hello, Am revenit cu un desert de vis care pare super greu de facut si impresioneaza prin aspect si gust, dar e super usor de facut de fapt. Dar asta nu trebuie sa stie nimeni, shhh! Ramane secretul nostru! :) Blatul de casa moale si pufos se imbina perfect cu capsunile zemoase, ciocolata fina si frisca spumoasa. Iar la partea deco va puteti juca dupa inspiratie, fie decorati doar cu fructe, fie apelati la flori de sezon. Cu trandafiri sunt sigura ca arata super fain, dar si cu flori de camp! Aveti doar grija sa nu folositi flori otravitoare! Un search pe Google inainte e super recomandat! :) Daca ii dati o sansa nu uitati sa imi trimiteti poze pe Instagram sau Facebook! :) Daca nu ma urmariti inca pe social media, aici gasiti link spre Instagramul meu ( unde postez muult mai des retete si sfaturi utile ) iar aici gasiti link spre contul meu de Facebook ! Spor la preparat si pofta buna sa aveti! Ingrediente blat ( pentru 8-10 portii ):  - 100 g de zahar - 100 g de faina - 20 g de

Ritese (de post )

Turtele astea le mancam in copilarie cu mare placere, fie ca le facea mama sau bunica. Ele le numesc "ritose" dar tot cautand pe internet se pare ca denumirea corecta e ritese. Asta nu schimba cu nimic faptul ca-s absolut delicioase, crocante la exterior si moi si elastice la interior... Plus ca se pot servi atat dulci cat si sarate, eu le prefer cu magiun de prune sau cu branza sarata, salata si diferite chiftelute vegetale. Si pentru ca nu le-am mancat de peste un an si-mi era teribil de pofta, mi-am chemat ajutorul de bucatar si am purces la treaba: Ingrediente (12 bucati ) - 500 ml apa - 1 lingurita sare - 1 lingurita bicarbonat de sodiu - cca. 900 de grame faina ( eu am folosit faina pentru paine, de la moara, e ff neagra in comparatie cu cea din comert... ) - cateva linguri ulei Preparare: Intr-un vas incapator punem faina, formam o gropita unde adaugam sarea si turnam incet apa calduta amestecata cu bicarbonat de sodiu. Amestecam usor cu o lingura, iar