Treceți la conținutul principal

Oaspeti la masa :)

Imi place sa primesc oaspeti la masa.Dar de vreo luna am invitati speciali.Un cuplu fain.Si vin zilnic.Cam de 3-4 ori/zi :))  SI sunt fantastici,nu spal vase dupa ei,da' tre' sa curat balconul :|  La inceput ma urmareau cu privirea,iar acum suntem prieteni buni,ies pe balcon,le las mancarea si ei ma privesc linistiti...
Si ca tot vine iarna(serios,ce e cu frigul asta,mai?Uoof,si vara ma plangeam de caldura...:| ) ma bate gandul sa le fac o casuta,una cu mai multe camere,if you know what I mean :))

Scuzati uscatorul,da' nu m-am riscat sa il iau si sa ii speriu!:))

Voi dati papica la pasarele?:))
Hugs,Carmen

Comentarii

  1. ce draguti! si mama are niste oaspeti din astia frumusei :)!

    RăspundețiȘtergere
  2. :)) Ah,la mine incep sa se inmulteasca,si se lupta pe mancare... :))

    RăspundețiȘtergere
  3. Ce frumos ca ai prieteni inaripati!
    Eu iarna agat in copacul ce-mi bate-n geam bulgari cu seminte pentru sticleti, si, pot sa zic ca e o mare bucurie atat pentru mine, cat si pentru motanul meu, care are program frumos la "televizor"

    RăspundețiȘtergere
  4. Ah,Mena,sa il vezi pe fiul meu ce incantat e :)
    Totusi,cred ca motanul tau e muuult mai chinuit decat puiul meu :)))

    RăspundețiȘtergere
  5. "Ce amintiri cu paine dulce si priviri protectoare de la dragii nostri din casuta!" oftand porumbeii.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Lasa-mi un comentariu! ♥

Postări populare de pe acest blog

Coafuri pentru par scurt :)

V-am promis niste sugestii de coafuri pentru parul scurt, si chiar daca le postez cam tarziu sper sa va inspire :) Par scurt+bucle = look angelic, parerea mea :)) Cu grija totusi sa fie buclele aranjate, nu pudel style :)  Sau parul super-tapat (tunsoarea mea e asa :))  Pentru parul un pic mai lungut niste bucle lejere si o agrafa eleganta sunt alegerea perfecta... Sau parul prins simplu la spate, wild :)  Sursa foto aici Voi ce coafura o sa alegeti pentru Revelion? Chiar daca stati acasa, nu uitati sa fiti frumoase :)) ;)

Tarta cu capsuni si ciocolata, desert festiv de efect, rapid, usor, cu blat de casa pufos si aromat, super insiropat

 Hello, Am revenit cu un desert de vis care pare super greu de facut si impresioneaza prin aspect si gust, dar e super usor de facut de fapt. Dar asta nu trebuie sa stie nimeni, shhh! Ramane secretul nostru! :) Blatul de casa moale si pufos se imbina perfect cu capsunile zemoase, ciocolata fina si frisca spumoasa. Iar la partea deco va puteti juca dupa inspiratie, fie decorati doar cu fructe, fie apelati la flori de sezon. Cu trandafiri sunt sigura ca arata super fain, dar si cu flori de camp! Aveti doar grija sa nu folositi flori otravitoare! Un search pe Google inainte e super recomandat! :) Daca ii dati o sansa nu uitati sa imi trimiteti poze pe Instagram sau Facebook! :) Daca nu ma urmariti inca pe social media, aici gasiti link spre Instagramul meu ( unde postez muult mai des retete si sfaturi utile ) iar aici gasiti link spre contul meu de Facebook ! Spor la preparat si pofta buna sa aveti! Ingrediente blat ( pentru 8-10 portii ):  - 100 g de zahar - 100 g de faina - 20 g de

Ritese (de post )

Turtele astea le mancam in copilarie cu mare placere, fie ca le facea mama sau bunica. Ele le numesc "ritose" dar tot cautand pe internet se pare ca denumirea corecta e ritese. Asta nu schimba cu nimic faptul ca-s absolut delicioase, crocante la exterior si moi si elastice la interior... Plus ca se pot servi atat dulci cat si sarate, eu le prefer cu magiun de prune sau cu branza sarata, salata si diferite chiftelute vegetale. Si pentru ca nu le-am mancat de peste un an si-mi era teribil de pofta, mi-am chemat ajutorul de bucatar si am purces la treaba: Ingrediente (12 bucati ) - 500 ml apa - 1 lingurita sare - 1 lingurita bicarbonat de sodiu - cca. 900 de grame faina ( eu am folosit faina pentru paine, de la moara, e ff neagra in comparatie cu cea din comert... ) - cateva linguri ulei Preparare: Intr-un vas incapator punem faina, formam o gropita unde adaugam sarea si turnam incet apa calduta amestecata cu bicarbonat de sodiu. Amestecam usor cu o lingura, iar