Treceți la conținutul principal

Coronite de Craciun...

Mereu am avut o slabiciune fata de ele,cand am fost mica am realizat una din conuri,tare asemanatoare cu cea de mai jos:
Asta imi place pentru ca are carouri si...buline.Clar!:)
Astea doua mi se par ideale ca sa folosesti globuletele super-extra-mega-colorate,care nu-si mai gasesc locul in bradul modern,in 2 culori :)
Siiiiii....taaaa-daaam!Preferatele mele,coronitele din ciucurasi,mega-usor de realizat,si de efect:)

 Asta asa nefinisata tare as vedea-o pe usa unei cabane...mmm,si nu-i asa ca bulinele alea fac cam tot?:)
 Astea din ghemulete sunt asa draguteeee <3 Sa va dau un sfat:nu e nevoie de atata ata,se fac mingiute din hartie si se imbraca in ate,asta asa,pentru economie si sa nu cantareasca prea mult coronita :)

Sursa foto aici

Care e preferata voastra?Voi ce coronita o sa faceti anul acesta?Sau de care o sa cumparati?:)

Comentarii

  1. Sunt foarte frumoase toate:)!
    Noi deobicei ne faceam din crengute de brad pe care le taia tati de jos ca sa incapa bradutul in suport si sa ajunga tulpina la apa ;).
    Imi pare rau ca nu am nici macar o poza cu ele:(. Anul acesta inca nu stiu daca facem ceva noi, sau folosim un ornament pe care il avem deja:P.

    RăspundețiȘtergere
  2. Si eu am facut din crengute,aduse de bunicul,si faceam tot felul de decoratiuni din nuci,hartie,vata...Awww <3

    RăspundețiȘtergere
  3. Woow... toate sunt foarte frumoase! Mai ales cele cu buline. :D
    Dar cred ca ultima imi place cel mai mult. E foarte... stylish combinatia de culori. (bine, mai mult non-culori)

    Eu faceam coronite din cetina de brad, cu conuri si nuci vopsite cu bronz si fundite rosii. Anul asta... mai meditez. Mi-ai dat idei noi. :D

    RăspundețiȘtergere
  4. Alexandrrra,ultimul e asa...elegant :) Si mie imi place mult,la birou ar fii perfect :)

    Si eu vopseam nuci,ah,ce vremuri :)
    Ma bucur ca ti-am dat idei :)

    RăspundețiȘtergere
  5. Toate-s frumose,mi se pare interesanta cea cu ciucuri,ma gandesc cuce i-a prins...eu cred ca voi face una cu flori textile...

    RăspundețiȘtergere
  6. Gianina,ciucurii cred ca sunt prinsi cu ata de suport.Suportul poate sa fie din sarma,sau paie,sau ma gandesc ca si in carton mai tare ar merge.Poate si un polistiren si pe el sa intepi ciucurii?:)

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Lasa-mi un comentariu! ♥

Postări populare de pe acest blog

Coafuri pentru par scurt :)

V-am promis niste sugestii de coafuri pentru parul scurt, si chiar daca le postez cam tarziu sper sa va inspire :) Par scurt+bucle = look angelic, parerea mea :)) Cu grija totusi sa fie buclele aranjate, nu pudel style :)  Sau parul super-tapat (tunsoarea mea e asa :))  Pentru parul un pic mai lungut niste bucle lejere si o agrafa eleganta sunt alegerea perfecta... Sau parul prins simplu la spate, wild :)  Sursa foto aici Voi ce coafura o sa alegeti pentru Revelion? Chiar daca stati acasa, nu uitati sa fiti frumoase :)) ;)

Tarta cu capsuni si ciocolata, desert festiv de efect, rapid, usor, cu blat de casa pufos si aromat, super insiropat

 Hello, Am revenit cu un desert de vis care pare super greu de facut si impresioneaza prin aspect si gust, dar e super usor de facut de fapt. Dar asta nu trebuie sa stie nimeni, shhh! Ramane secretul nostru! :) Blatul de casa moale si pufos se imbina perfect cu capsunile zemoase, ciocolata fina si frisca spumoasa. Iar la partea deco va puteti juca dupa inspiratie, fie decorati doar cu fructe, fie apelati la flori de sezon. Cu trandafiri sunt sigura ca arata super fain, dar si cu flori de camp! Aveti doar grija sa nu folositi flori otravitoare! Un search pe Google inainte e super recomandat! :) Daca ii dati o sansa nu uitati sa imi trimiteti poze pe Instagram sau Facebook! :) Daca nu ma urmariti inca pe social media, aici gasiti link spre Instagramul meu ( unde postez muult mai des retete si sfaturi utile ) iar aici gasiti link spre contul meu de Facebook ! Spor la preparat si pofta buna sa aveti! Ingrediente blat ( pentru 8-10 portii ):  - 100 g de zahar - 100 g de faina - 20 g de

Ritese (de post )

Turtele astea le mancam in copilarie cu mare placere, fie ca le facea mama sau bunica. Ele le numesc "ritose" dar tot cautand pe internet se pare ca denumirea corecta e ritese. Asta nu schimba cu nimic faptul ca-s absolut delicioase, crocante la exterior si moi si elastice la interior... Plus ca se pot servi atat dulci cat si sarate, eu le prefer cu magiun de prune sau cu branza sarata, salata si diferite chiftelute vegetale. Si pentru ca nu le-am mancat de peste un an si-mi era teribil de pofta, mi-am chemat ajutorul de bucatar si am purces la treaba: Ingrediente (12 bucati ) - 500 ml apa - 1 lingurita sare - 1 lingurita bicarbonat de sodiu - cca. 900 de grame faina ( eu am folosit faina pentru paine, de la moara, e ff neagra in comparatie cu cea din comert... ) - cateva linguri ulei Preparare: Intr-un vas incapator punem faina, formam o gropita unde adaugam sarea si turnam incet apa calduta amestecata cu bicarbonat de sodiu. Amestecam usor cu o lingura, iar