Treceți la conținutul principal

Decoratiuni simple cu lumanari, take 2 :)

Daca in postarea de ieri lumanarile in diferite borcanase erau vedetele, azi vedete sunt... lumanarile in cesti de cafea :) Dar nu m-am multumit doar cu ele, dupa cum puteti vedea mai jos :)

Cum sa faceti o lumanare in ceasca?Simplu. Luati niste lumanari sau resturi de lumanari(asa le reciclati si pe alea :) , le topiti si turnati in cesti vechi, dragute, fara sa uitati sa fixati fitilul. Asteptati sa se intareasca si gata decoratiunea de efect! :)



Poate nu vreti sa topiti, sau nu aveti timp, si atunci mai bine scoateti din camara cateva sticle vechi, le decorati cu resturi de panglici si le varati pe gat cateva lumanari...

Sau poate nu stiti ce sa mai faceti cu timpul liber (aha, siiiigur ) si va apucati sa pictati niste cutii de conserve. Mie taaare-mi plac, au buline, de-aia :)))

Sau luati fructiera de lemn, o umpleti cu lumanari si margele, globulete... eh, ce aranjament dragut,nu?
Sursa foto aici


Cum stati cu decoratiunile? Gata? Sau va prind musafirii aranjand? :)

Comentarii

  1. Ce mi-au placut decoratiunile selectate de tine! In special lumanarea din cescuta si lumanarelele din fructiera de lemn.

    Ultima chiar am incercat sa o realizez/ adaptez. Dar cum nu aveam un asemenea castron am folosit o tava de copt... si lumanari de diferite inaltimi... si fasole... :)))

    Rezultatul e aici: http://foambubblesonbreak.blogspot.com/2011/12/ghici-ghicitoarea-mea.html

    Craciun fericit! :)

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Lasa-mi un comentariu! ♥

Postări populare de pe acest blog

Coafuri pentru par scurt :)

V-am promis niste sugestii de coafuri pentru parul scurt, si chiar daca le postez cam tarziu sper sa va inspire :) Par scurt+bucle = look angelic, parerea mea :)) Cu grija totusi sa fie buclele aranjate, nu pudel style :)  Sau parul super-tapat (tunsoarea mea e asa :))  Pentru parul un pic mai lungut niste bucle lejere si o agrafa eleganta sunt alegerea perfecta... Sau parul prins simplu la spate, wild :)  Sursa foto aici Voi ce coafura o sa alegeti pentru Revelion? Chiar daca stati acasa, nu uitati sa fiti frumoase :)) ;)

Tarta cu capsuni si ciocolata, desert festiv de efect, rapid, usor, cu blat de casa pufos si aromat, super insiropat

 Hello, Am revenit cu un desert de vis care pare super greu de facut si impresioneaza prin aspect si gust, dar e super usor de facut de fapt. Dar asta nu trebuie sa stie nimeni, shhh! Ramane secretul nostru! :) Blatul de casa moale si pufos se imbina perfect cu capsunile zemoase, ciocolata fina si frisca spumoasa. Iar la partea deco va puteti juca dupa inspiratie, fie decorati doar cu fructe, fie apelati la flori de sezon. Cu trandafiri sunt sigura ca arata super fain, dar si cu flori de camp! Aveti doar grija sa nu folositi flori otravitoare! Un search pe Google inainte e super recomandat! :) Daca ii dati o sansa nu uitati sa imi trimiteti poze pe Instagram sau Facebook! :) Daca nu ma urmariti inca pe social media, aici gasiti link spre Instagramul meu ( unde postez muult mai des retete si sfaturi utile ) iar aici gasiti link spre contul meu de Facebook ! Spor la preparat si pofta buna sa aveti! Ingrediente blat ( pentru 8-10 portii ):  - 100 g de zahar - 100 g de faina - 20 g de

Ritese (de post )

Turtele astea le mancam in copilarie cu mare placere, fie ca le facea mama sau bunica. Ele le numesc "ritose" dar tot cautand pe internet se pare ca denumirea corecta e ritese. Asta nu schimba cu nimic faptul ca-s absolut delicioase, crocante la exterior si moi si elastice la interior... Plus ca se pot servi atat dulci cat si sarate, eu le prefer cu magiun de prune sau cu branza sarata, salata si diferite chiftelute vegetale. Si pentru ca nu le-am mancat de peste un an si-mi era teribil de pofta, mi-am chemat ajutorul de bucatar si am purces la treaba: Ingrediente (12 bucati ) - 500 ml apa - 1 lingurita sare - 1 lingurita bicarbonat de sodiu - cca. 900 de grame faina ( eu am folosit faina pentru paine, de la moara, e ff neagra in comparatie cu cea din comert... ) - cateva linguri ulei Preparare: Intr-un vas incapator punem faina, formam o gropita unde adaugam sarea si turnam incet apa calduta amestecata cu bicarbonat de sodiu. Amestecam usor cu o lingura, iar