Treceți la conținutul principal

Colivie vintage

Va spuneam aici cat de mult imi doresc o colivie de pasarele... Ei bine, datorita prietenei mele Cris, care a fost cu ochii in 4, mi-am luat cea mai frumoasa colivie ever! Merci dear! :*
Asadar, la Iulius Mall e targ de antichitati, sunt atatea minunatii ca ma mir cum am reusit sa ma desprind de acolo? :) Nu stiu exact pana cand e, dar in seara asta daca va grabiti ii mai prindeti acolo!

Eu am mai cumparat si alte dragalasenii, pe ele o sa le vedeti in alta postare...
Cat despre colivie, nu-i asa ca-i adorabila? Abia astept sa plecam acasa si sa o pun la loc de cinste, pentru ca am planuri marete cu ea :))

O saptamana superba, dragilor!

Comentarii

  1. chiar sunt curioasa sa vad ce faci cu ea, dar te rog, nu inchide vreo pasarea acolo...

    RăspundețiȘtergere
  2. O sa va arat ce fac! (Tie iti zic in privat, daca vrei :))) Categoric nu inchid, e inuman! :|

    RăspundețiȘtergere
  3. Andreea Ungureanu22 ianuarie 2012 la 09:39

    Vaaai, cat de frumoasa e! Astept planurile marete! :)) (Asa ca idee ... cat a costat?)

    RăspundețiȘtergere
  4. Multumesc, Andreea! :))
    Maine postez planurile, ca cere lumea si pe fb :))

    A costat initial 120 lei, si mi-a redus-o la... 80 :))

    RăspundețiȘtergere
  5. Sunt foarte curioasa sa-ti vad planurile puse in practica.

    RăspundețiȘtergere
  6. Ina, doar prin mai o sa se intample asta, ca atunci ne mutam :) Pana atunci o sa va arat inspiratia :))

    RăspundețiȘtergere
  7. Awwww... ce... ce...ce delicata e!Ma bucur enorm de mult ca o ai,yeee!Datorita talentului si imaginatiei care o intregesc pe Carmen sunt sigura ca o sa preagateasca ceva minunat!!!

    RăspundețiȘtergere
  8. Cris, daaa! E perfecta, exact cum imi imaginam! <3 :))

    pfai, ma dai pe spate mereu cu laudele :))

    RăspundețiȘtergere
  9. Ingridb- Multumesc! :)

    Ma bucur mult si sper sa nu te dezamagesc nici pe viitor! :) :*

    RăspundețiȘtergere
  10. pot sa te rog sa-mi spui de unde s-a cumparat bijuteria asta?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am cumparat-o de la un targ vintage organizat in Iulius Mall Cluj :)

      Ștergere

Trimiteți un comentariu

Lasa-mi un comentariu! ♥

Postări populare de pe acest blog

Coafuri pentru par scurt :)

V-am promis niste sugestii de coafuri pentru parul scurt, si chiar daca le postez cam tarziu sper sa va inspire :) Par scurt+bucle = look angelic, parerea mea :)) Cu grija totusi sa fie buclele aranjate, nu pudel style :)  Sau parul super-tapat (tunsoarea mea e asa :))  Pentru parul un pic mai lungut niste bucle lejere si o agrafa eleganta sunt alegerea perfecta... Sau parul prins simplu la spate, wild :)  Sursa foto aici Voi ce coafura o sa alegeti pentru Revelion? Chiar daca stati acasa, nu uitati sa fiti frumoase :)) ;)

Tarta cu capsuni si ciocolata, desert festiv de efect, rapid, usor, cu blat de casa pufos si aromat, super insiropat

 Hello, Am revenit cu un desert de vis care pare super greu de facut si impresioneaza prin aspect si gust, dar e super usor de facut de fapt. Dar asta nu trebuie sa stie nimeni, shhh! Ramane secretul nostru! :) Blatul de casa moale si pufos se imbina perfect cu capsunile zemoase, ciocolata fina si frisca spumoasa. Iar la partea deco va puteti juca dupa inspiratie, fie decorati doar cu fructe, fie apelati la flori de sezon. Cu trandafiri sunt sigura ca arata super fain, dar si cu flori de camp! Aveti doar grija sa nu folositi flori otravitoare! Un search pe Google inainte e super recomandat! :) Daca ii dati o sansa nu uitati sa imi trimiteti poze pe Instagram sau Facebook! :) Daca nu ma urmariti inca pe social media, aici gasiti link spre Instagramul meu ( unde postez muult mai des retete si sfaturi utile ) iar aici gasiti link spre contul meu de Facebook ! Spor la preparat si pofta buna sa aveti! Ingrediente blat ( pentru 8-10 portii ):  - 100 g de zahar - 100 g de faina - 20 g de

Ritese (de post )

Turtele astea le mancam in copilarie cu mare placere, fie ca le facea mama sau bunica. Ele le numesc "ritose" dar tot cautand pe internet se pare ca denumirea corecta e ritese. Asta nu schimba cu nimic faptul ca-s absolut delicioase, crocante la exterior si moi si elastice la interior... Plus ca se pot servi atat dulci cat si sarate, eu le prefer cu magiun de prune sau cu branza sarata, salata si diferite chiftelute vegetale. Si pentru ca nu le-am mancat de peste un an si-mi era teribil de pofta, mi-am chemat ajutorul de bucatar si am purces la treaba: Ingrediente (12 bucati ) - 500 ml apa - 1 lingurita sare - 1 lingurita bicarbonat de sodiu - cca. 900 de grame faina ( eu am folosit faina pentru paine, de la moara, e ff neagra in comparatie cu cea din comert... ) - cateva linguri ulei Preparare: Intr-un vas incapator punem faina, formam o gropita unde adaugam sarea si turnam incet apa calduta amestecata cu bicarbonat de sodiu. Amestecam usor cu o lingura, iar