Treceți la conținutul principal

Organizarea dulapurilor din bucatarie

Ce putea urma dupa organizarea sertarelor de bucatarie? Organizarea dulapurilor, clar :) Si sa va dezvalui ce altceva mai urmeaza? Ei bine, niste rafturi de bucatarie de toata frumusetea...

Dar sa revenim la oile dulapurile noastre!

Asta e cea mai faina idee ever (mereu zic asta :)), cat de bine mi-ar prinde si mie, si ce usor as insfaca platourile din dulap...

Ecranul ala e in plus, ignorati-l! In schimb admirati ce frumos stau borcanelele asezate pe suporturi-scarita...

Alta idee minunata, in special daca aveti multe tigai ( eu nu am, ca nush sincer ce as putea face cu atatea :)  )

Sistemul asta de usi care se ascund e tare ingenios, imi place ca poti pastra electrocasnicele ascunse fara sa te impiedice atunci cand ai vrea sa le folosesti...

De ce sa ai doar 2 rafturi in dulap si sa te chinui sa scoti ceva plasat sub gramezi de vase ( suna cunoscut? )

Asta o sa ziceti ca e pentru birou, dar de cate ori nu ati avut in bucatarie nevoie de hartie si creion sa notati ceva extrem de important? :)

Asta e iar o inventie isteata, tare as vrea si eu asa un suport!

Si o idee de depozitat conserve in bucatarie...
Sursa foto aici

Care dintre idei va sunt utile/ simpatice ? :)

Comentarii

  1. Stiu eu de unde poti lua suport din ala pe dosul usii de sub chiuveta!

    RăspundețiȘtergere
  2. http://www.moderne-hausfrau.de/Kueche/Wandregale-Relingsysteme/group/3014477/product/4916785/L/0/Kuechen-Organizer.a833.0.html

    RăspundețiȘtergere
  3. Ceska, multumesc muuuult! Ah, de mult nu am mai rasfoit revista asta, dar in varianta tiparita... :))

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Lasa-mi un comentariu! ♥

Postări populare de pe acest blog

Coafuri pentru par scurt :)

V-am promis niste sugestii de coafuri pentru parul scurt, si chiar daca le postez cam tarziu sper sa va inspire :) Par scurt+bucle = look angelic, parerea mea :)) Cu grija totusi sa fie buclele aranjate, nu pudel style :)  Sau parul super-tapat (tunsoarea mea e asa :))  Pentru parul un pic mai lungut niste bucle lejere si o agrafa eleganta sunt alegerea perfecta... Sau parul prins simplu la spate, wild :)  Sursa foto aici Voi ce coafura o sa alegeti pentru Revelion? Chiar daca stati acasa, nu uitati sa fiti frumoase :)) ;)

Tarta cu capsuni si ciocolata, desert festiv de efect, rapid, usor, cu blat de casa pufos si aromat, super insiropat

 Hello, Am revenit cu un desert de vis care pare super greu de facut si impresioneaza prin aspect si gust, dar e super usor de facut de fapt. Dar asta nu trebuie sa stie nimeni, shhh! Ramane secretul nostru! :) Blatul de casa moale si pufos se imbina perfect cu capsunile zemoase, ciocolata fina si frisca spumoasa. Iar la partea deco va puteti juca dupa inspiratie, fie decorati doar cu fructe, fie apelati la flori de sezon. Cu trandafiri sunt sigura ca arata super fain, dar si cu flori de camp! Aveti doar grija sa nu folositi flori otravitoare! Un search pe Google inainte e super recomandat! :) Daca ii dati o sansa nu uitati sa imi trimiteti poze pe Instagram sau Facebook! :) Daca nu ma urmariti inca pe social media, aici gasiti link spre Instagramul meu ( unde postez muult mai des retete si sfaturi utile ) iar aici gasiti link spre contul meu de Facebook ! Spor la preparat si pofta buna sa aveti! Ingrediente blat ( pentru 8-10 portii ):  - 100 g de zahar - 100 g de faina - 20 g de

Ritese (de post )

Turtele astea le mancam in copilarie cu mare placere, fie ca le facea mama sau bunica. Ele le numesc "ritose" dar tot cautand pe internet se pare ca denumirea corecta e ritese. Asta nu schimba cu nimic faptul ca-s absolut delicioase, crocante la exterior si moi si elastice la interior... Plus ca se pot servi atat dulci cat si sarate, eu le prefer cu magiun de prune sau cu branza sarata, salata si diferite chiftelute vegetale. Si pentru ca nu le-am mancat de peste un an si-mi era teribil de pofta, mi-am chemat ajutorul de bucatar si am purces la treaba: Ingrediente (12 bucati ) - 500 ml apa - 1 lingurita sare - 1 lingurita bicarbonat de sodiu - cca. 900 de grame faina ( eu am folosit faina pentru paine, de la moara, e ff neagra in comparatie cu cea din comert... ) - cateva linguri ulei Preparare: Intr-un vas incapator punem faina, formam o gropita unde adaugam sarea si turnam incet apa calduta amestecata cu bicarbonat de sodiu. Amestecam usor cu o lingura, iar