Treceți la conținutul principal

Ambalarea cadourilor de V-day :)

Aveti deja un cadou pentru cei dragi (handmade, categoric), dar l-ati impachetat pe masura? :)) Daca nu, inca mai aveti timp sa dati un ochi pe sugestiile mele si sa va apucati de treaba...

Varianta mea preferata, hartie reciclata(prezenta de altfel la toate sugestiile), buline si dantela pentru tort :)

Un panou minunat, pentru toata familia/ prietenii/ colegii :) Dar fiecare pliculet arata bine si separat...

Cateva ambalaje originale pentru  cadouri banale si ieftine :)

Hainute magice pentru minuni mici, mici, mici...

Cutiutele de lemn pot fi pastrate, ceea ce le face si mai frumoase si valoroase :)

O simpla pungulita, dar nu-i asa ca arata tare dragalas? :)

Imi place aici mult danteluta fina si clamita dura, nefinisata...
Sursa foto aici

Voi ce cadou ati pregatit pentru cei dragi? Si...cum l-ati impachetat? :)

Comentarii

  1. eu nu am cumparat nici un cadou - ne vedem o data pe an si sarbatori atunci .imi place mult ideia de a face un cadou si altfel inpachetat decat obisnuit pina in prezent .

    RăspundețiȘtergere
  2. Claudia-mami, ambalajul face mult, cel putin mie imi plac tare ambalajele speciale :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Foarte frumoase toate ambalajele! Intreb si eu ca nestiutoru'... unde se gaseste dantela pentru tort, cam prin ce magazine?

    RăspundețiȘtergere
  4. Ina draga ma bucur ca-ti plac :)
    Am vazut la DM, la Auchan, Kaufland, pe unde au si hartiutele pentru copt briose :) Eu mi-am luat o gramada de la o cofetarie, de muuult si inca mai am cateva...

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Lasa-mi un comentariu! ♥

Postări populare de pe acest blog

Coafuri pentru par scurt :)

V-am promis niste sugestii de coafuri pentru parul scurt, si chiar daca le postez cam tarziu sper sa va inspire :) Par scurt+bucle = look angelic, parerea mea :)) Cu grija totusi sa fie buclele aranjate, nu pudel style :)  Sau parul super-tapat (tunsoarea mea e asa :))  Pentru parul un pic mai lungut niste bucle lejere si o agrafa eleganta sunt alegerea perfecta... Sau parul prins simplu la spate, wild :)  Sursa foto aici Voi ce coafura o sa alegeti pentru Revelion? Chiar daca stati acasa, nu uitati sa fiti frumoase :)) ;)

Tarta cu capsuni si ciocolata, desert festiv de efect, rapid, usor, cu blat de casa pufos si aromat, super insiropat

 Hello, Am revenit cu un desert de vis care pare super greu de facut si impresioneaza prin aspect si gust, dar e super usor de facut de fapt. Dar asta nu trebuie sa stie nimeni, shhh! Ramane secretul nostru! :) Blatul de casa moale si pufos se imbina perfect cu capsunile zemoase, ciocolata fina si frisca spumoasa. Iar la partea deco va puteti juca dupa inspiratie, fie decorati doar cu fructe, fie apelati la flori de sezon. Cu trandafiri sunt sigura ca arata super fain, dar si cu flori de camp! Aveti doar grija sa nu folositi flori otravitoare! Un search pe Google inainte e super recomandat! :) Daca ii dati o sansa nu uitati sa imi trimiteti poze pe Instagram sau Facebook! :) Daca nu ma urmariti inca pe social media, aici gasiti link spre Instagramul meu ( unde postez muult mai des retete si sfaturi utile ) iar aici gasiti link spre contul meu de Facebook ! Spor la preparat si pofta buna sa aveti! Ingrediente blat ( pentru 8-10 portii ):  - 100 g de zahar - 100 g de faina - 20 g de

Ritese (de post )

Turtele astea le mancam in copilarie cu mare placere, fie ca le facea mama sau bunica. Ele le numesc "ritose" dar tot cautand pe internet se pare ca denumirea corecta e ritese. Asta nu schimba cu nimic faptul ca-s absolut delicioase, crocante la exterior si moi si elastice la interior... Plus ca se pot servi atat dulci cat si sarate, eu le prefer cu magiun de prune sau cu branza sarata, salata si diferite chiftelute vegetale. Si pentru ca nu le-am mancat de peste un an si-mi era teribil de pofta, mi-am chemat ajutorul de bucatar si am purces la treaba: Ingrediente (12 bucati ) - 500 ml apa - 1 lingurita sare - 1 lingurita bicarbonat de sodiu - cca. 900 de grame faina ( eu am folosit faina pentru paine, de la moara, e ff neagra in comparatie cu cea din comert... ) - cateva linguri ulei Preparare: Intr-un vas incapator punem faina, formam o gropita unde adaugam sarea si turnam incet apa calduta amestecata cu bicarbonat de sodiu. Amestecam usor cu o lingura, iar