Treceți la conținutul principal

Ridichea uriasa si ridichea ratata...

Tocmai am intrat in casa, si nu ma pot abtine, trebuie sa va arat ce minunatii am mai gasit prin gradina. Despre renovare vorbim maine, pe cuvant de gradinar! :)

Hihi, nu-i asa ca arata bine castraveciorii, chiar daca doar peste cateva zile o sa ii pot face salatica ? :)

Rosiile sunt pline de gogonele, abia astept sa se rumeneasca, mai ales ca sunt un soi mai ciudatel, violet cica... Om trai si om vedea!

Am si ardei, iuti deocamdata, gogosarii si ardeii grasi sunt mult prea micuti...

De busuioc nici nu mai vorbesc, am un strat luuung si numai bun pentru pesto! Cred ca fac chiar maine o runda.

Am si cei mai muncitori barbati, sa stiti...

Si cel mai haios copil ever. Dupa spusele lui, ridichea de mai jos e "ridichea uriasa" ...

...iar asta... "ridichea ratata". O fi stiind el ceva :))

Ziua voastra cum a fost? Daca la fel de haotica ca a mea, macar seara v-o doresc linistita!

Pe maine,
Carmen

Comentarii

  1. Cu fotografiile astea m-ai facut sa simt mireasma din gradina de la mama (soacra), iar tu probabil ca stai "la o aruncatura de bat" de ea.
    Numai ca drumul de aici si pana la voi tare lung este...
    Sa te bucuri de roadele din gradina si de "barbatii" tai gospodari.

    http://minnieme22.blogspot.nl/

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc, Minnie!

      Ma bucur ca ti-au placut! Unde sta soacra ta, daca nu sunt indiscreta? :)
      Esti in Olanda, daca nu ma insel? Ah, visez sa ajung candva acolo...

      Ștergere
    2. Soacra mea sta la 3 km de Jibou.
      Desigur visul tau se poate implinii,anunta-ma doar cand vrei sa vii si esti bine venita, sorry, sunteti bine veniti!
      O zi buna.

      Ștergere
    3. Noi stam la un km de Boghis, aproape de Nusfalau. Prin Jibou trec cand merg la mama, la Bistrita :)

      Cu siguranta o sa te anunt,sa ne intalnim. Totusi nu anul asta, renovarea ne-a lasat fara concediu :))

      Ștergere
  2. Te invidiez pentru gradina asta minunata! :*
    Si ce barbati harnici ai...super!
    Cand vedem poze din casuta?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Alina draga, si eu pe tine, pentru cate bunatati ai mai gatit, ca eu nu prea stau prin bucatarie momentan :)

      Pozele vin curand, dar sunt multe de aratat, incet-incet :))

      Ștergere
  3. Ce scump ii Thomas cu ridichea lui ratata!Abia astept asa vin la voi sa-l vad pe voinicel! (Estera)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daaa, si eu m-am prapadit de ras! :))
      Ah, si noi asteptam sa vii odata! Haiii fuga! :))

      Ștergere
  4. Incerc...numai sa primesc invoire!

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Lasa-mi un comentariu! ♥

Postări populare de pe acest blog

Coafuri pentru par scurt :)

V-am promis niste sugestii de coafuri pentru parul scurt, si chiar daca le postez cam tarziu sper sa va inspire :) Par scurt+bucle = look angelic, parerea mea :)) Cu grija totusi sa fie buclele aranjate, nu pudel style :)  Sau parul super-tapat (tunsoarea mea e asa :))  Pentru parul un pic mai lungut niste bucle lejere si o agrafa eleganta sunt alegerea perfecta... Sau parul prins simplu la spate, wild :)  Sursa foto aici Voi ce coafura o sa alegeti pentru Revelion? Chiar daca stati acasa, nu uitati sa fiti frumoase :)) ;)

Tarta cu capsuni si ciocolata, desert festiv de efect, rapid, usor, cu blat de casa pufos si aromat, super insiropat

 Hello, Am revenit cu un desert de vis care pare super greu de facut si impresioneaza prin aspect si gust, dar e super usor de facut de fapt. Dar asta nu trebuie sa stie nimeni, shhh! Ramane secretul nostru! :) Blatul de casa moale si pufos se imbina perfect cu capsunile zemoase, ciocolata fina si frisca spumoasa. Iar la partea deco va puteti juca dupa inspiratie, fie decorati doar cu fructe, fie apelati la flori de sezon. Cu trandafiri sunt sigura ca arata super fain, dar si cu flori de camp! Aveti doar grija sa nu folositi flori otravitoare! Un search pe Google inainte e super recomandat! :) Daca ii dati o sansa nu uitati sa imi trimiteti poze pe Instagram sau Facebook! :) Daca nu ma urmariti inca pe social media, aici gasiti link spre Instagramul meu ( unde postez muult mai des retete si sfaturi utile ) iar aici gasiti link spre contul meu de Facebook ! Spor la preparat si pofta buna sa aveti! Ingrediente blat ( pentru 8-10 portii ):  - 100 g de zahar - 100 g de faina - 20 g de

Ritese (de post )

Turtele astea le mancam in copilarie cu mare placere, fie ca le facea mama sau bunica. Ele le numesc "ritose" dar tot cautand pe internet se pare ca denumirea corecta e ritese. Asta nu schimba cu nimic faptul ca-s absolut delicioase, crocante la exterior si moi si elastice la interior... Plus ca se pot servi atat dulci cat si sarate, eu le prefer cu magiun de prune sau cu branza sarata, salata si diferite chiftelute vegetale. Si pentru ca nu le-am mancat de peste un an si-mi era teribil de pofta, mi-am chemat ajutorul de bucatar si am purces la treaba: Ingrediente (12 bucati ) - 500 ml apa - 1 lingurita sare - 1 lingurita bicarbonat de sodiu - cca. 900 de grame faina ( eu am folosit faina pentru paine, de la moara, e ff neagra in comparatie cu cea din comert... ) - cateva linguri ulei Preparare: Intr-un vas incapator punem faina, formam o gropita unde adaugam sarea si turnam incet apa calduta amestecata cu bicarbonat de sodiu. Amestecam usor cu o lingura, iar