Treceți la conținutul principal

Noua noastra bucatarie

Cred ca deja va intrebati ce-i cu disparitia asta? :) Ei bine, sunt plecata de acasa, la propriu, pentru doua saptamani, la mama :) Timp berechet pentru blog, veti zice! Nu chiar. Ca eu sunt destul de nebuna cat sa-mi gasesc de munca si aici, asa ca dau cu smirghel si vopsesc usi pana ma ia raul iar in pauza de rau repar masina. I-am vopsit bara care arata jalnic si presimt ca urmeaza sa-i schimb bateria. Caz in care ma reprofilez, mecanica mica ce-s io! :D Asa-i cand barbatu'-i peste hotare, mata de femeie joaca pe... masina :)))

Pfoai, incep cu una si aberez in nestire... Inapoi la bucatarie, ca prea s-a lasat asteptata pe blog! :)
Poze cu before pun cand (daca) le gasesc, cert e ca inainte bucataria era unde e acum camara ( extreeem de mica) iar in actuala bucatarie era dormitor. Cu doua geamuri imense si pozitionata la strada, camera isi cerea drepturile :)

 Mobila e de acum 4 ani, noroc ca am avut atunci destula minte sa o cumpar alba :) Doar rafturile sunt adaugate de noi. Era musai, la ritmul de crestere al colectiei mele de carti si reviste :) Podeaua mai are nevoie de prezentare? Initial am facut-o alba si s-a zgariat teribil cand mi-au mutat barbatii dulapurile, motiv numai bun sa-mi indeplinesc fanteziile imbulinate :) Si asa se plangeau unii ca-i prea alba, prea de spital , prea orbitoare :) ;) Acum e prea nebuna. Perfeeecta! :)))

Un cuier reciclat, murdar dar simpatic si-a gasit locul fix intre aragaz si  frigider...

Creste si colectia de ceainice, tot creste :)

Domnul dulap, ce a facut furori, sigur il mai tineti minte?! In fata lui e masa de 3 m, nepozata pe motiv de goliciune. Mai bine zis scaunele-s dezbracate, nu am reusit sa le fac huse inca :))

Si un cadru cu minunata colivie , nu-i asa ca arata bine? :)

Ce parere aveti? Ce lipseste, ce pot imbunatati? :)

Hugs,
Carmen 

Later edit :) Podeaua e vopsita de mine cu albastru deschis si imbulinata cu vopsea alba si un buretel :)

Comentarii

  1. De vis!
    Priveam pozele si ma gandeam "e ca in pozele din reviste!" Arata minunat.
    Am vazut doi pereti...mi-ar placea daca ai face poze cu toti peretii sa vedem povestea in care stai cand gatesti.
    Oricum arata minunat podeaua cu buline!
    Felicitari!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc mult! :)
      Urmeaza si parte de luat masa, doar sa termin husele ca mi-e rusine, ca nu se potrivesc defel :D

      Ștergere
  2. Superb!Aata foarte bine,felicitari!
    Julia K.

    RăspundețiȘtergere
  3. de revista!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    perfecta!!!!!!!!
    superba!!!!!!!!!!
    magnifica!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  4. Vai Carmen, este absolut minunata bucataria ta!!! Bravo si iti doresc sa gatesti multe mancaruri delicioase si fericite in ea, cu si pentru draga ta familie!!!
    Minunat!

    Hugs

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc tare, draga mea :) Sa stii ca ador si mai tare sa gatesc de cand cu noua bucatarie :)

      Ștergere
  5. Sa o stapaniti cu placere Carmen! Este foarte frumoasa! Te invidiez ptr cat spatiu ai! Pe ce gatesti aragaz sau plita ca nu vad în fotografii?
    O zi faina!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumim! sa stii ca e cea mai mare camera din casa, casuta e chiar micuta, depaseste cu putin 80 m2 :(
      Aragaz, o sa pozez data viitoare si partea aia de bucatarie :)
      Te pup

      Ștergere
  6. 1. Nu pot sa cred...podea cu buline!!!!
    2. Nu pot sa cred...ai facut bulinele cu buretelul!!!!! :))) tu esti mai nesanatoasa ca mine, zau!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 1. Mai, nici eu. Ca m-a dus capul la asta, bineinteles.
      2. Asta pot sa cred :) Ca da, sunt nesanatoasa raaau :D

      Ștergere
  7. frumoasa bucatarie si mare.eu dupa asta sufar,degeaba am sufragerie de 40mp daca bucataria e 5/2 m.Nu pot sa nu admir dulapul alb e superb,la fel colectia de ceainice.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc!
      Sa stii ca e cea mai mare camera din casa :D Dar si cele mici sunt dragute daca-s albe si luminoaseee :) La noi e si sufrageria in bucatarie, doar livingul e micut :(

      Ștergere
  8. arata foarte bine! imi place tare mult colivia.

    RăspundețiȘtergere
  9. Da, asa e,dar uite ca a mea pe langa faptul ca e micutza e si pozitionata catre rasarit,asa ca numai luminoasa nu e:( mai ales la orele la care gatesc.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Offf :( Cea din care am mutat mobila era lunga si ingusta, cu un geam ff mic... Si nu am mai rezistat, am refacut canalizarea si acum e camara in vechea bucatarie :D
      Nu ai putea-o muta? E pacat daca iti place sa gatesti sa nu te bucuri si de locul actiunii :D

      Ștergere
  10. Bravo pentru muncă și rezultate. Super alegeri și idei.

    RăspundețiȘtergere
  11. Minunata bucataria. Ma intereseaza cum ai facut podeaua, tot procesul tehnologic :P

    RăspundețiȘtergere
  12. Daaa, e foarte bine, credeam ca nu vrei sa ne spui :))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mvaaai, dar cum sa fac eu asa ceva? ;)
      Planuiam de muuult dar nu am reusit cu toata tarasenia... :D

      Ștergere
  13. Super! Imi place tare mult! Atata lumina, spatiu, veselie!

    RăspundețiȘtergere
  14. Arata bine iar podeau inveseleste atmosfera! Sunt mare fun al bucatariilor albe... Stiu si eu replicile cu spitalul sau ca este prea mult alb... :))) Si eu am tot bucatarie alba, numai ca zona cu faianta la mine este galbena. Trebuie si o pata de culoare, nu?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumim! Da, si eu, eram obsedata :D Acum ca o am o vreau altfel :)
      Offff, offf :D
      Hmm, arata-ne pozeeee! :)

      Ștergere
  15. Carmen, e frumoasa bucataria ta!!! Dulapul reconditionat de tine, cu toate lucrurile in el, este cireasa de pe tort!!!
    Colivia, ce sa zic? Stralucita idee! Sunt curioasa daca a fost ideea ta sau ai vazut-o undeva si ai pus-o in practica ...

    Camellia

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc! :)

      Am vazut pe internet o gramada de candelabre sub forma de colivie, si am zis ca e imposibil sa nu pot adapta o colivie, candelabrele acelea sunt scumpe raaau :)

      Ștergere
  16. superba reconditionarea corpului...si eu sunt o mare fana a "comorilor" din magazinele second, dar pana acum nu am avut curajul sa ma apuc de un proiect de genul asta, desi ma tenteaza. Spune-mi, te rog, ai apelat la un mester, un tamplar, pentru slefuire si vopsire, sau te-ai ocupat tu insati?
    Multumesc.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc! :)

      Totul a fost facut de mine si uneori de sotul, cand avea timp. L-am sfefuit cu smirghel de diferite granulatii, curatat bine si pe urma vopsit cu Savana acrilic pe baza de apa. Iti recomand sa reconditionezi pentru inceput o masuta sau noptiera sa vezi cum merge treaba ;)

      Spor!

      Ștergere
  17. Foarte tare colivia, e super ideea. Iarăsi podeaua, initial am crezut că ai pus linoleu (sorry!), dar zău aşa, chiar ai avut răbdare cu toate bulinutele alea? Oricum, e grozava si tare mi-ar plăcea sa o văd live.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Merci :)

      Multa lume a crezut ca e linoleu :) Imbulinarea a durat ff putin, am folosit un buretel si a mers ff usor :)

      Ștergere

Trimiteți un comentariu

Lasa-mi un comentariu! ♥

Postări populare de pe acest blog

Coafuri pentru par scurt :)

V-am promis niste sugestii de coafuri pentru parul scurt, si chiar daca le postez cam tarziu sper sa va inspire :) Par scurt+bucle = look angelic, parerea mea :)) Cu grija totusi sa fie buclele aranjate, nu pudel style :)  Sau parul super-tapat (tunsoarea mea e asa :))  Pentru parul un pic mai lungut niste bucle lejere si o agrafa eleganta sunt alegerea perfecta... Sau parul prins simplu la spate, wild :)  Sursa foto aici Voi ce coafura o sa alegeti pentru Revelion? Chiar daca stati acasa, nu uitati sa fiti frumoase :)) ;)

Tarta cu capsuni si ciocolata, desert festiv de efect, rapid, usor, cu blat de casa pufos si aromat, super insiropat

 Hello, Am revenit cu un desert de vis care pare super greu de facut si impresioneaza prin aspect si gust, dar e super usor de facut de fapt. Dar asta nu trebuie sa stie nimeni, shhh! Ramane secretul nostru! :) Blatul de casa moale si pufos se imbina perfect cu capsunile zemoase, ciocolata fina si frisca spumoasa. Iar la partea deco va puteti juca dupa inspiratie, fie decorati doar cu fructe, fie apelati la flori de sezon. Cu trandafiri sunt sigura ca arata super fain, dar si cu flori de camp! Aveti doar grija sa nu folositi flori otravitoare! Un search pe Google inainte e super recomandat! :) Daca ii dati o sansa nu uitati sa imi trimiteti poze pe Instagram sau Facebook! :) Daca nu ma urmariti inca pe social media, aici gasiti link spre Instagramul meu ( unde postez muult mai des retete si sfaturi utile ) iar aici gasiti link spre contul meu de Facebook ! Spor la preparat si pofta buna sa aveti! Ingrediente blat ( pentru 8-10 portii ):  - 100 g de zahar - 100 g de faina - 20 g de

Ritese (de post )

Turtele astea le mancam in copilarie cu mare placere, fie ca le facea mama sau bunica. Ele le numesc "ritose" dar tot cautand pe internet se pare ca denumirea corecta e ritese. Asta nu schimba cu nimic faptul ca-s absolut delicioase, crocante la exterior si moi si elastice la interior... Plus ca se pot servi atat dulci cat si sarate, eu le prefer cu magiun de prune sau cu branza sarata, salata si diferite chiftelute vegetale. Si pentru ca nu le-am mancat de peste un an si-mi era teribil de pofta, mi-am chemat ajutorul de bucatar si am purces la treaba: Ingrediente (12 bucati ) - 500 ml apa - 1 lingurita sare - 1 lingurita bicarbonat de sodiu - cca. 900 de grame faina ( eu am folosit faina pentru paine, de la moara, e ff neagra in comparatie cu cea din comert... ) - cateva linguri ulei Preparare: Intr-un vas incapator punem faina, formam o gropita unde adaugam sarea si turnam incet apa calduta amestecata cu bicarbonat de sodiu. Amestecam usor cu o lingura, iar