Sau Lamington, sau cum scrie in caietul mamei, Cocus Maria. Mie imi place sa ii spun Tavalita :) Sotia fericita mi-a amintit de prajitura asta, pe care nu am mai mancat-o de 2 sau 3 ani, si a fost musai sa caut reteta mamei si sa o prestez. A iesit exact cum mi-o aminteam... Ingrediente blat: - 13 linguri zahar (eu am folosit zahar brun) -10 linguri ulei -8 linguri lapte -2 oua -2 linguri de miere -24 linguri faina -o lingurita bicarbonat de sodiu stins cu putina zeama de lamaie sau otet Crema: -100 g zahar -100 g unt -1 lingura mare cacao -5-6 linguri de lapte -nuca macinata sau nuca de cocos Preparare: -se bat bine ouale cu zaharul, dupa care se incorporeaza restul ingredientelor pentru blat si se da la copt intr-o tava de 30/25 cm tapetata cu hartie de copt. -blatul se testeaza cu o scobitoare si daca aceasta iese uscata si prajitura e usor rumena e gata -dupa ce se raceste blatul se taie in patratele de cca 3-4 cm care se trec printr-o crema obtinuta din