luni

Alta captura...

Nu de vinerea asta, ca am chiulit, ii asteptam pe parintii mei in vizita si gateam ca o apucata, minunatiile sunt de acum doua saptamani... Dar mi-e dor de cotrobaiala si de mici comori, nu o sa lipsesc saptamana asta din piata. Da dependenta, serios... Si la cate strang de fiecare data, probabil ar trebui sa ma ingrijorez... :)

Imi place la nebunie cand gasesc 3 piese la fel, asa are fiecare membru al familiei noastre imense propria lui comoara :))

Tineti minte lingurita?  Daaaa, acum am si 2 piese asortate. Sunt adorabile!

Sa vorbim despre rame. Stiu ca aia galbena va fura ochii, e din fier si nu ma pot decide, ii pun oglinda sau poza? E asa fermecatoare, nu-mi vine sa cred ca era sa nu o observ prin cutiile incarcate...  Dar, gramada aia de rame de lemn e adevarata afacere. Simpatica vanzatoare mi le-a dat pe toate la 15 lei, undeva la 1,5 lei bucata. Si toate sunt Ikea, toate noi! Ah, de cand am fantezii cu rame, si cate proiecteee. Na acum am si materie prima :)

Am fugit sa fac o portie uriasa de ketchup, dar cand revin mi-ar place sa citesc ce mici comori ati mai achizitionat voi?! Mereu ma binedispun comentariile vostre, sa stiti!  :)

Later edit*.  Pentru ca mi-au fost cerute preturile si eu am uitat iar sa le scriu de la inceput:
-Paharelele si cescutele din foto 1- 1 leu pe bucata
-setul cu capsunele- 3 lei
-rama galbena- 2 lei
-toate ramele de lemn- 15 lei, cam 1-1,5 lei pe bucata.
Doamna respectiva imi face reducere, in mod normal le da la pret dublu sau triplu, dar se pare ca ma adora, o fi farmecul meu aparte de vina sau faptul ca-s clienta fidela?! :))
Cititi mai mult >>