joi

Noua noastra bucatarie

Cred ca deja va intrebati ce-i cu disparitia asta? :) Ei bine, sunt plecata de acasa, la propriu, pentru doua saptamani, la mama :) Timp berechet pentru blog, veti zice! Nu chiar. Ca eu sunt destul de nebuna cat sa-mi gasesc de munca si aici, asa ca dau cu smirghel si vopsesc usi pana ma ia raul iar in pauza de rau repar masina. I-am vopsit bara care arata jalnic si presimt ca urmeaza sa-i schimb bateria. Caz in care ma reprofilez, mecanica mica ce-s io! :D Asa-i cand barbatu'-i peste hotare, mata de femeie joaca pe... masina :)))

Pfoai, incep cu una si aberez in nestire... Inapoi la bucatarie, ca prea s-a lasat asteptata pe blog! :)
Poze cu before pun cand (daca) le gasesc, cert e ca inainte bucataria era unde e acum camara ( extreeem de mica) iar in actuala bucatarie era dormitor. Cu doua geamuri imense si pozitionata la strada, camera isi cerea drepturile :)

 Mobila e de acum 4 ani, noroc ca am avut atunci destula minte sa o cumpar alba :) Doar rafturile sunt adaugate de noi. Era musai, la ritmul de crestere al colectiei mele de carti si reviste :) Podeaua mai are nevoie de prezentare? Initial am facut-o alba si s-a zgariat teribil cand mi-au mutat barbatii dulapurile, motiv numai bun sa-mi indeplinesc fanteziile imbulinate :) Si asa se plangeau unii ca-i prea alba, prea de spital , prea orbitoare :) ;) Acum e prea nebuna. Perfeeecta! :)))

Un cuier reciclat, murdar dar simpatic si-a gasit locul fix intre aragaz si  frigider...

Creste si colectia de ceainice, tot creste :)

Domnul dulap, ce a facut furori, sigur il mai tineti minte?! In fata lui e masa de 3 m, nepozata pe motiv de goliciune. Mai bine zis scaunele-s dezbracate, nu am reusit sa le fac huse inca :))

Si un cadru cu minunata colivie , nu-i asa ca arata bine? :)

Ce parere aveti? Ce lipseste, ce pot imbunatati? :)

Hugs,
Carmen 

Later edit :) Podeaua e vopsita de mine cu albastru deschis si imbulinata cu vopsea alba si un buretel :)
Cititi mai mult >>