Treceți la conținutul principal

Vinerea la piata

Tare as vrea sa continui seria asta a achizitiilor din piata de vechituri, dar ma cam tem ca n-o sa am cu ce. Fie nu gasesc nimic demn de inghesuit in casa ( cred ca am devenit mult prea selectiva ;) ) fie nu reusesc sa ajung vinerea la piata...
Oricum, cand mai pun mana pe ceva bunatati promit sa revin :)

Pana atunci mai jos puteti vedea cumparaturile de luna trecuta:

Nu ma mai satur de vasul asta mic si albastru, cu siguranta face mai mult decat am dat eu pe el ( un leeeu! ) 
Borcanul e Ikea, am dat trei lei pe el si e tare incapator si de incredere :) Dupa o buna sterilizare a devenit pastrator de macaroane. Macaronar adica. :)
Iar ramele foto, ei bine... Nu poti avea niciodata destule, nu? :) Desi daca le-ati vazut pe astea probabil ma credeti deja nebuna. Mai ales ca inca zac in dulap si nu pe pereti, unde le e locul... Dar despre o asa problema controversata o sa vorbim mai pe larg intr-o alta postare ;)

Weekend linistit! Ne auzim saptamana viitoare!
Carmen

Ps: Ce proiecte creative aveti pentru weekend? Ia impartasiti cu mine! :)





Comentarii

  1. Eu imi fac cateva borcane pentru dulceturile de iarna , am o idee dragalasa si vreau sa vad cum iese. Si as mai vrea si sa incep sa lucrez la cadourile de Martisor pentru prietenele mele:)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Vai ce bine suna, sa ne arati si noua ce iese! Si pfai ce idee buna, am si uitat de Martisor! :)

      Ștergere
  2. Carmen, esti o norocoasa!!! Eu nu am o piata de vechituri aproape de casa si cand ma uit la tine pe blog imi dau seama ce pierd... am avut in sat un magazin de second englez si mai prindeam pe acolo cate ceva ...
    In plus am copiii la scoala (liceu si facultate ) si banii se duc toti acolo. Mi-e dor sa mai cumpar cate ceva pentru casa.. Mi-am umplut contul de FB cu poze vintage cu gandul ca vreodata o sa am posibilitatea sa-mi redecorez casa...Mie mi sse pare ca esti destul de selectiva ...adica obiectele pe care le cumperi nu sunt deloc comune.

    camellia

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc!
      Sa stii ca si eu asa am reusit sa-mi redecorez casa, cu 'vechituri' si lucrusoare facute de mine, nu dau banii deloc afara la noi, din pacate :)
      Dar macar asa o sa avem o casa unica si personalizata, nu? ;)

      Ștergere
  3. Da Carmen, casele trebuie sa fie unice ...Cunosc oameni cu bani care se reped sa-si cumpere covoare ovale, scaune inalte pentru bar si alte lucruri care sunt ''la moda'' si se trezesc cu case care seamana leit unele cu altele...
    Si sa-ti mai spun ceva- casele au si ele spirit (sau ceva asemanator)...poate o sa razi dar eu am simtit asta si nu ma poate nimeni contrazice.

    Camellia

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Oh da, si eu cunosc asemenea oameni, si mai aiurea e cand unii fara banii se chinuie sa cumpere ceva 'la moda' in loc sa foloseasca creativ ceea ce au... Mai ales la noi in tara e mandria asa mare la unii, nu accepta sa foloseasca ceva vechi :) Trist dar si haios, depinde cum privesti lucrurile :)

      Uh, a mea cred ca are un spirit roooz ;)

      Ștergere
  4. Frumoase lucrurile si aparte, mie imi place sa pastrez lucrurile care sunt in stare buna dar nu sunt moderne. Modernistii cu ghilimele mai atribuie cu cate un cuvant precum gunoier.. eu sunt momentan in perioada de asteptare, cumparat locuinta si abia apoi chinuit neuroni cum sa impart lucrurile prin casa, decorat, adus lucruri noi, ce merge transformat si asa mai departe. Imi place sa schimb fete vechi in fete noi :) sa contribui acolo si sa fac ceva al meu ;))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ah, asa fac si eu ;)
      Si da, momentan si noi suntem in cumpana, e posibil sa fim nevoiti sa ne mutam si nu stiu ce sa fac, sa mai aranjez sau nu ? :D

      Ștergere
  5. Carmen, iti inteleg starea prin care treci si ma rog ca pe viitor sa gasesti si mai multe lucrusoare frumoase in piata unde mergi si sa nu se termine aici sirul cumpraturilor de portelanuri si obiecte de sticla deosebite. Eu nu o sa-mi scot niciodata din cap lucrusoarele pe care le-am vazut in postarile tale: ceainicele, suportul pentru tort, lingurita cu capsunica si toate vasele cu aspect vintage! Mereu faci niște alegeri deosebite!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Uh, e asa aiurea ca m-am obisnuit tare sa gasesc ceva dragut, si raman asa dezamagita in ultimul timp... Dar sper sa nu dureze mult perioada asta de seceta ;)

      Ștergere

Trimiteți un comentariu

Lasa-mi un comentariu! ♥

Postări populare de pe acest blog

Coafuri pentru par scurt :)

V-am promis niste sugestii de coafuri pentru parul scurt, si chiar daca le postez cam tarziu sper sa va inspire :) Par scurt+bucle = look angelic, parerea mea :)) Cu grija totusi sa fie buclele aranjate, nu pudel style :)  Sau parul super-tapat (tunsoarea mea e asa :))  Pentru parul un pic mai lungut niste bucle lejere si o agrafa eleganta sunt alegerea perfecta... Sau parul prins simplu la spate, wild :)  Sursa foto aici Voi ce coafura o sa alegeti pentru Revelion? Chiar daca stati acasa, nu uitati sa fiti frumoase :)) ;)

Tarta cu capsuni si ciocolata, desert festiv de efect, rapid, usor, cu blat de casa pufos si aromat, super insiropat

 Hello, Am revenit cu un desert de vis care pare super greu de facut si impresioneaza prin aspect si gust, dar e super usor de facut de fapt. Dar asta nu trebuie sa stie nimeni, shhh! Ramane secretul nostru! :) Blatul de casa moale si pufos se imbina perfect cu capsunile zemoase, ciocolata fina si frisca spumoasa. Iar la partea deco va puteti juca dupa inspiratie, fie decorati doar cu fructe, fie apelati la flori de sezon. Cu trandafiri sunt sigura ca arata super fain, dar si cu flori de camp! Aveti doar grija sa nu folositi flori otravitoare! Un search pe Google inainte e super recomandat! :) Daca ii dati o sansa nu uitati sa imi trimiteti poze pe Instagram sau Facebook! :) Daca nu ma urmariti inca pe social media, aici gasiti link spre Instagramul meu ( unde postez muult mai des retete si sfaturi utile ) iar aici gasiti link spre contul meu de Facebook ! Spor la preparat si pofta buna sa aveti! Ingrediente blat ( pentru 8-10 portii ):  - 100 g de zahar - 100 g de faina - 20 g de

Ritese (de post )

Turtele astea le mancam in copilarie cu mare placere, fie ca le facea mama sau bunica. Ele le numesc "ritose" dar tot cautand pe internet se pare ca denumirea corecta e ritese. Asta nu schimba cu nimic faptul ca-s absolut delicioase, crocante la exterior si moi si elastice la interior... Plus ca se pot servi atat dulci cat si sarate, eu le prefer cu magiun de prune sau cu branza sarata, salata si diferite chiftelute vegetale. Si pentru ca nu le-am mancat de peste un an si-mi era teribil de pofta, mi-am chemat ajutorul de bucatar si am purces la treaba: Ingrediente (12 bucati ) - 500 ml apa - 1 lingurita sare - 1 lingurita bicarbonat de sodiu - cca. 900 de grame faina ( eu am folosit faina pentru paine, de la moara, e ff neagra in comparatie cu cea din comert... ) - cateva linguri ulei Preparare: Intr-un vas incapator punem faina, formam o gropita unde adaugam sarea si turnam incet apa calduta amestecata cu bicarbonat de sodiu. Amestecam usor cu o lingura, iar