Treceți la conținutul principal

Cadouri minunate

Capatate de la barbat via soacra :) Inainte de ziua mea cu 2 saptamani. Perfect si asa, doar nu o sa asteptam aiurea, nu?
Se facea ca-mi dispare barbatul de acasa, dubios si fara sa zica nimic. Si mai sta si destul de mult. Deh, comorile trebuie cautatea bine. Si se intoarce cu un ranjet smecher pe fata, gen " ia femeie ce tare-s!" Si nu-i asa ca e? Ia priviti ce bunatati mi-a adus! :)

O camera veche, functionala. De-as gasi film pe masura as cam pune-o la treaba...

O lampa cu gaz absolut adorabila. Si-a gasit loc pe pervaz in bucatarie, alaturi de...

... ceasurile astea fermecatoare. Care cica se pot repara. Cel mare imi aminteste de unul drag, din copilarie, mama zice ca nu-l mai are, asa mi-ar place sa-l adaug in colectie :)

Si mi-a mai adus un cufar maricel din lemn, dar era prea murdar ca sa-l pozez. Il curat zilelea astea si vi-l arat, e asa mandru si veeeechi! :)

O zi plina de soare, dragii mei!
Carmen

PS: Voi ce vechituri dragalase colectionati? Eu am senzatia ca ma apuc de strans ceasuri, prea-s faine. Si de le mai si repar, utile. Ceasuri nu-s niciodata destule...
Si de doua zile sunt la Cluj, poate am noroc azi sau maine si gasesc ceva vechituri, am plecat sa bat orasul! :)

Comentarii

  1. In Cluj unde cauti vechituri?:)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Prin diferite magazine sh :) E mult de mers pana dai de ceva ok, dar uneori merita :)

      Ștergere
  2. succes !
    a fost un targ mare la noi in vara , aveau cred ca sute de ceasuri , aveai ce gasi :)
    http://krmenslife.blogspot.ro/2012/09/targ-de-obiecte-vintage.html

    si nu le-am fotografiat pe toate...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Merci :)

      Offf, ma ucizi! :)) Nu am eu noroc sa dau de bunatati si sa am si bani fix atunci...

      Ștergere
  3. Carmen, lampa este ''cea mai cea'' dintre toate. N- o vinzi? Ceas din ala mai mic avea bunica mea; chiar am sa incerc sa -i dau de urma... Stie sotul tau sa atinga coarda sensibila!!!

    Astept sa vad cufarul! Imi doresc si eu unul de multa vreme.

    Camellia

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Draga mea, nu, nu o vand :) De cand caut ceva asemanator... :)

      Oh, cum ajung iar acasa cum il curat si-l postez! :)

      Ștergere

Trimiteți un comentariu

Lasa-mi un comentariu! ♥

Postări populare de pe acest blog

Coafuri pentru par scurt :)

V-am promis niste sugestii de coafuri pentru parul scurt, si chiar daca le postez cam tarziu sper sa va inspire :) Par scurt+bucle = look angelic, parerea mea :)) Cu grija totusi sa fie buclele aranjate, nu pudel style :)  Sau parul super-tapat (tunsoarea mea e asa :))  Pentru parul un pic mai lungut niste bucle lejere si o agrafa eleganta sunt alegerea perfecta... Sau parul prins simplu la spate, wild :)  Sursa foto aici Voi ce coafura o sa alegeti pentru Revelion? Chiar daca stati acasa, nu uitati sa fiti frumoase :)) ;)

Tarta cu capsuni si ciocolata, desert festiv de efect, rapid, usor, cu blat de casa pufos si aromat, super insiropat

 Hello, Am revenit cu un desert de vis care pare super greu de facut si impresioneaza prin aspect si gust, dar e super usor de facut de fapt. Dar asta nu trebuie sa stie nimeni, shhh! Ramane secretul nostru! :) Blatul de casa moale si pufos se imbina perfect cu capsunile zemoase, ciocolata fina si frisca spumoasa. Iar la partea deco va puteti juca dupa inspiratie, fie decorati doar cu fructe, fie apelati la flori de sezon. Cu trandafiri sunt sigura ca arata super fain, dar si cu flori de camp! Aveti doar grija sa nu folositi flori otravitoare! Un search pe Google inainte e super recomandat! :) Daca ii dati o sansa nu uitati sa imi trimiteti poze pe Instagram sau Facebook! :) Daca nu ma urmariti inca pe social media, aici gasiti link spre Instagramul meu ( unde postez muult mai des retete si sfaturi utile ) iar aici gasiti link spre contul meu de Facebook ! Spor la preparat si pofta buna sa aveti! Ingrediente blat ( pentru 8-10 portii ):  - 100 g de zahar - 100 g de faina - 20 g de

Ritese (de post )

Turtele astea le mancam in copilarie cu mare placere, fie ca le facea mama sau bunica. Ele le numesc "ritose" dar tot cautand pe internet se pare ca denumirea corecta e ritese. Asta nu schimba cu nimic faptul ca-s absolut delicioase, crocante la exterior si moi si elastice la interior... Plus ca se pot servi atat dulci cat si sarate, eu le prefer cu magiun de prune sau cu branza sarata, salata si diferite chiftelute vegetale. Si pentru ca nu le-am mancat de peste un an si-mi era teribil de pofta, mi-am chemat ajutorul de bucatar si am purces la treaba: Ingrediente (12 bucati ) - 500 ml apa - 1 lingurita sare - 1 lingurita bicarbonat de sodiu - cca. 900 de grame faina ( eu am folosit faina pentru paine, de la moara, e ff neagra in comparatie cu cea din comert... ) - cateva linguri ulei Preparare: Intr-un vas incapator punem faina, formam o gropita unde adaugam sarea si turnam incet apa calduta amestecata cu bicarbonat de sodiu. Amestecam usor cu o lingura, iar