Treceți la conținutul principal

Iar am facut-o lataaa :D

Vinerea trecuta am facut ce am facut si am ajuns in piata :) Si ah, ce bine ca mi-am ascultat instinctul care urla dupa vechituri, ia priviti ce puteam rata:

O vaza simpla si frumusica si un ceainic, vorba lui sotu', seamana cu un OZN :) Dar cu unul dragut, zic eu ;)

Un borcanas cu vopseaua semi stearsa de pe el care intre timp e curat si transparent. Si cateva maruntisuri primite gratis, printre care o untiera din inox, o farfuriuta si o candela din metal.

Si favoritul meu din intreaga captura: platoul cu picior! :) Mai am unul asemanator doar ca ceva mai mare, asa ma bucur ca are in sfarsit companie :) Si desigur, sa nu uitam de vasul superb pentru flori care inca asteapta ceva plantuta curgatoare. Sugestii? ;)

Candela din lemn e favorita lui Tom, se joaca la nesfarsit cu ea, deschide si inchide usita... 
Vasul in care sunt florile l-ati vazut deja dar nu m-am putut abtine sa nu va arat ce flori superbe am primit iar de la soacra ;)

Toata afacerea m-a lasat cu 20 de lei mai saraca dar extrem de fericita :)

Un sfarsit de saptamana relaxat!
Carmen

PS: De ce mici bucurii ati avut in ultimul timp parte? :)

Comentarii

  1. Foarte frumoasa achizitii! Sa le stapanesti sanatoasa! Au meritat pe deplin banutii!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc mult! :)
      Cu siguranta, in alta parte probabil dadeam 20 de lei doar pe o vaza, sau poate is mai mult :D

      Ștergere
  2. Carmen, esti nemaipomenit de norocoasa! Sunt superbe toate! Si florile de la soacra ta... ce sa mai zic?!

    Te invidiez iar si iar!
    Camellia

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Merci, draga mea :)

      Si eu sunt mirata de ce noroc da peste mine uneori :) Desi la cat scormonesc dupa ele as zice ca e mai mult munca mea :D
      Florile, oh, florile! :) Mereu ma bucur de ele, daca ma apuc sa ciupesc din gradinita mea raman fara nimic asa ca-ti dai seama ce fericita sunt cand le primesc :D

      Ștergere
  3. Uf,ce norocoasa esti!Toate-s faine!Sa le stapanesti sanatoasa!

    RăspundețiȘtergere
  4. iamiiii...ceainicul e superb, si eu le ador!

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Lasa-mi un comentariu! ♥

Postări populare de pe acest blog

Coafuri pentru par scurt :)

V-am promis niste sugestii de coafuri pentru parul scurt, si chiar daca le postez cam tarziu sper sa va inspire :) Par scurt+bucle = look angelic, parerea mea :)) Cu grija totusi sa fie buclele aranjate, nu pudel style :)  Sau parul super-tapat (tunsoarea mea e asa :))  Pentru parul un pic mai lungut niste bucle lejere si o agrafa eleganta sunt alegerea perfecta... Sau parul prins simplu la spate, wild :)  Sursa foto aici Voi ce coafura o sa alegeti pentru Revelion? Chiar daca stati acasa, nu uitati sa fiti frumoase :)) ;)

Tarta cu capsuni si ciocolata, desert festiv de efect, rapid, usor, cu blat de casa pufos si aromat, super insiropat

 Hello, Am revenit cu un desert de vis care pare super greu de facut si impresioneaza prin aspect si gust, dar e super usor de facut de fapt. Dar asta nu trebuie sa stie nimeni, shhh! Ramane secretul nostru! :) Blatul de casa moale si pufos se imbina perfect cu capsunile zemoase, ciocolata fina si frisca spumoasa. Iar la partea deco va puteti juca dupa inspiratie, fie decorati doar cu fructe, fie apelati la flori de sezon. Cu trandafiri sunt sigura ca arata super fain, dar si cu flori de camp! Aveti doar grija sa nu folositi flori otravitoare! Un search pe Google inainte e super recomandat! :) Daca ii dati o sansa nu uitati sa imi trimiteti poze pe Instagram sau Facebook! :) Daca nu ma urmariti inca pe social media, aici gasiti link spre Instagramul meu ( unde postez muult mai des retete si sfaturi utile ) iar aici gasiti link spre contul meu de Facebook ! Spor la preparat si pofta buna sa aveti! Ingrediente blat ( pentru 8-10 portii ):  - 100 g de zahar - 100 g de faina - 20 g de

Ritese (de post )

Turtele astea le mancam in copilarie cu mare placere, fie ca le facea mama sau bunica. Ele le numesc "ritose" dar tot cautand pe internet se pare ca denumirea corecta e ritese. Asta nu schimba cu nimic faptul ca-s absolut delicioase, crocante la exterior si moi si elastice la interior... Plus ca se pot servi atat dulci cat si sarate, eu le prefer cu magiun de prune sau cu branza sarata, salata si diferite chiftelute vegetale. Si pentru ca nu le-am mancat de peste un an si-mi era teribil de pofta, mi-am chemat ajutorul de bucatar si am purces la treaba: Ingrediente (12 bucati ) - 500 ml apa - 1 lingurita sare - 1 lingurita bicarbonat de sodiu - cca. 900 de grame faina ( eu am folosit faina pentru paine, de la moara, e ff neagra in comparatie cu cea din comert... ) - cateva linguri ulei Preparare: Intr-un vas incapator punem faina, formam o gropita unde adaugam sarea si turnam incet apa calduta amestecata cu bicarbonat de sodiu. Amestecam usor cu o lingura, iar