Treceți la conținutul principal

Postări

Se afișează postări din aprilie 17, 2013

Prajitura Albinita

Prajitura Albinita era favorita mea in copilarie. Pe urma nu am mai mancat-o cativa ani pana de curand cand m-am apucat sa caut retete. Si am incercat cateva dar nu m-au multumit pe deplin. Ba aveau prea mult zahar, ba prea mult unt plus ca incerc sa evit sa gatesc mierea, asa ca mi-a mai ramas doar sa imi fac propria varianta. Pe care o impartasesc cu voi fix de ziua blogului ;) Dragii mei, va invit la o feliuta aromata de prajitura si va multumesc din suflet ca sunteti alaturi de noi prin intermediul blogului de 3 ani deja! :) La multi ani si nu uitati de concursul aniversar , mai aveti cateva ore sa va inscrieti! :) Ingrediente ( pentru o tava de 30x35 cm ) Foi: - 13 linguri zahar brun, eu folosesc cu melasa, gen muscovado, da gust de miere si culoare frumoasa - 10 linguri lapte - 3 oua - 15 linguri ulei - o lingurita cu varf bicarbonat stins cu 3-4 picaturi zeama de lamaie - faina cat cuprinde ca sa iasa un aluat moale si usor de intins, cam 550-580 de grame Cr